top of page
banner.jpg

Rólam

Jászberényi Mercédesz, Merci, Monstera Visuals, szabadúszó grafikus, vállalkozó

Üdvözöllek, Merci vagyok, had mutatkozzam be,

Szeptember 2015-ben kezdtem meg tanulmányaimat grafikai tervezés szakon a Krea Művészeti Iskolában, főként márka arculatok tervezésre összpontosítva, és sikeresen diplomáztam 2019-ben. Azóta számos más területekbe nyertem betekintést. Fotózással három éve foglalkozom, két éven át festettem, 3 éve illusztrálok, illetve az elmúlt három évben online marketing készségeimet is fejlesztettem. Több mint 5 éve dolgozom grafikai tervezőként és márka tervezőként. Ezen évek során lehetőségem volt olyan cégeknek dolgozni, mint a RTL Magyarország hírcsatornái. Emellett tapasztalatot szereztem a Be Social marketing ügynökségnél is, ahol grafikákat készítettem olyan ügyfeleknek, mint a Tesco, az OTP, a Renault/Dacia, a Yettel és a Crystal Nails. Mostanra már egy éve teljes munkaidőben vállalkozom, és saját grafikai tervező vállalkozásom, a Monstera Visuals tulajdonosa vagyok.

KAPCSOLAT

@monstera.visuals

TAPASZTALAT

RTL HUNGARY, NEWS

2019 - 2020

INJECTOMED KFT.

2020 - 2021

BE SOCIAL HUNGARY

2021 - 2022

SZABADÚSZÓ

2022 -

Mozgó és statikus grafikákat készítettem az RTL híradójához és más hírműsoraikhoz.

Online és offline anyagokat is készítettem a vállalat számára. Többek között dolgoztam a weboldalon, szórólapokon, illetve teljes arculaton is.

Lehetőségem volt dolgozni közösségi média tartalmakon a vállalat legfontosabb ügyfelei számára, mint például a TESCO, az OTP, a Crystal Nails, a Yettel és a Renault/Dacia.

Jelenlegi legnagyobb büszkeségem a Varga Cseppek logójának és csomagolásának átdolgozásával foglalkozni.

TANULMÁNYOK

SZAKÉRTELEM

EF INTERNATIONAL LANGUAGE SCHOOL

KREA
MŰVÉSZETI ISKOLA

2014 - 2015

2015 - 2019

PHOTOSHOP
ILLUSTRATOR
INDESIGN
AFTER EFFECTS

ADOBE XD
LIGHTROOM
FIGMA
PROCREATE

bottom of page